Back

Så ja, då var man tillbaka från en sjuhelvetes vecka från Ayia Napa :)
Skriver dock lite försent nu och jag orkari nte alls skriva mycket nu för jag måste snart gå och sova!
Tänkte bara skriva lite så att bloggen inte börjar damma än.

Nu orkar jag inte skriva mer. Äckelskola imorn. Blöpp

Godnatts!

Reser

Nu är klockan snart 1 och jag ska snart bege mig till tågstationen där jag ska träffa resten av de Ayia Napa resande.
Jiissess vad det pirrar i magen just nu, maah!
Men det kommer nog bli en himmelsk vecka :) Skriver om resan till Aiya när jag kommit hem och förhoppningsvis bilder också om kameran inte blir knäpp!

Ha en trevlig vecka in Sweden , för jag ska i alla fall ha det i Aiya :) Hihihi
Hej rå folks!

Åker

Idag vaknade jag med André vid min sida vid typ 1, jag lyckas alltid få folk att sova länge när dom sover med mig :) hihi.
Nu är klockan kvart över fem och om ca 5 min ska jag och André ta bussen till Fjälkinge och därifrån ska vi åka till tha Ängelholm.
Jag vet inte riktigt ifall detta är mitt sista inlägg innan Ayia Napa, men vi får se :)

Nu orkar jag inte skriva mer för André försöker distrahera mig med en massa konstiga saker så jag kan inte tänka ordentligt. Skriver mer antingen innan eller efter Ayiiiaaa :)

Hej då och trevlig dag på pennspetsar, tvskärmar, ögonvitor och er alla andra också..

Change

Nu har jag precis kommit hem från Jesper.
Jag lyckades väcka jesper med några konstiga försök som att till exempel slänga in batterier i hans byxor och även att stoppa upp dem i hans näsa. Det var rätt lyckat, men inte lika lyckat som Aminas (sandras hund) fisar, dom funkade galant som väckning :)
När han väl blivit väckt följde jepzan mig till bussen där jag bland annat stötte på en full och glad Simon Lindgren :) När jag sitter på bussen ringer André mig och frågar om han kan sova hos mig, de hade visst redan kommit tillbaka från Sölvesborg.
Så just nu sitter jag här, nyhemkommen och med en André Ivarsson sittandes i min säng :)
Idag har man fått vara flexibel minsann, oh ja.

Detta får nog bli mitt sista inlägg för ikväll/natt. Tror jag.
Sen vet man aldrig om mitt övertrött-jag kommer och skriver några rader senare :)

Godnatt och sovgott.. saker och ting.. och ni alla andra också.



Uppdatering (kl 01.29)

Ja, kan ni gissa vad som har hänt?
Jo.. André har somnat.. konstigt! Nej. Som sagt somnar folk ALLTID före mig. Det lär ju vara nåt fel på mig.
Är jag verkligen så tråkig att umgås med? My gud! Eller så kan det bero på att jag sover till kl 1 om dagarna och blir därför typ.. aldrig trött :) haha.
Ska börja vakna kl 7 varje dag för att somna FÖRE alla andra och slippa sitta här och ha tråkigt med mig själv och mitt uttråkade bloggskrivande.

Nå ja, detta var min uppdatering.
Godnatt än en gång.. 10 x ALKALINE AA BATTERIER.

Ikväll kväll

Plan nummer 2 gick som planerat ikväll och nu sitter jag hemma hos jeppan som just nu ligger i soffan och sover :) Som sagt, alltid andra som somnar innan mig.
Idag har jag spelat på Jespers nya trummor och han spelade på gitarren och vi gjorde cooling musik.. nästan :D
Sen åt vi pizza, sen spelade vi guitarhero (där jesper klarade låtarna på expert men jag klarade inte låtarna på easy, bra där!).
Nu har vi just kollat klart på 10 000. BC som var helt okej och nu sitter jag här vid datan eftersom jesper ligger och sover. Sen ska jag ta bussen som går om ca en halvtimme.. får se vad jag hittar på för roligt med jeppan tills dess :D mohaha..

Nu drar jag mig från datan, sen får vi se när nästa inlägg hamnar här.
För som det är planerat så ska jag ju hänga med André till Ängelholm imorn, men planer går ju inte alltid som planerat.. hmm.

Godnatt guldfiskar, datafläktar, mobilskal.. och alla ni andra också.

Planer

Usch vad jag hatar när planer ändras, och detta är just en sån här dag!
Idag vaknade jag vid halv 1 och fortsatte att packa lite till, tills jag blev uttråkad. Efter att jag blivit uttråkad får jag ett sms av André att jag inte kan hänga med till festen ikväll för att det redan är fullt i bilen. STÖRIGT tänker jag då, eftersom kvällens planer är off nu och jag har inte ett skit att göra.
Men efter att jag stört ut mig tillräckligt så får jag en snilleblixt och skriver ett sms till pojken som skickade ett sms till mig klockan halv 9 imorse, Jesper Gunnarsson. Han skulle som tur var inte göra nåt ikväll så min nya plan för ikväll är att åka med hem till jeppan när han har slutat jobba :) It's najz!
Nu får man hoppas att denna planen håller i sig hela kvällen i alla fall :)

Det var allt för mig just nu.
Hej hå pablå.

Avund

Nu är jag tillbaka igen haha :)
Denna kvällen/natten har faktiskt ändå inte varit till förgäves. Jag har nämligen kommit på hur mycket jag avundas Angelina Jolie. Har aldrig direkt haft någon skådespelare som jag verkligen känt att jag tyckt om, men här kom det. Denna uttråkade/övertrötta natt. Vem vet, det kanske bara är mitt uttråk som talar, men det tror jag inte.

Jag avundas Angelina Jolie för att hon spelar alltid så jävla bra roller och plus att hon spelar dom sjukt bra!
Oj vad jag också hade velat spela hennes roller, alltid så kall men ändå varm och alltid så farlig men ändå snäll. Sicka underbara roller! Hon spelar nästan alltid också sådär "iskalla-skjut-roller", vilket jag tycker är skitcoola roller för att vara kvinna :). Jag helt klart avundas henne på alla sätt och vis, underbara roller, sjukt bra skådespelerska, antagligen världens lyxliv och förutom det ser hon även sjukt bra ut!



Här kommer denna konstiga nattbloggning att avslutas helt faktiskt!
För nu har jag bestämt mig för att stänga av min data, krypa ner i sängen, glotta på film och drömma om att nån dag kunna bli som henne här :)
Jag tror jag är väldigt övertrött nu för det känns som att jag har skrivit en massa bajs inatt, men hoppas att det har varit läsvärt (antagligen.... NOT).

Godnatt för sista gången mina äppelodlare, snigelskal, ringrundare och alla andra där ute..

Nya sidor

Jag hatar egentligen att bli medlem på nya sidor, man fattar inte ett skit!
Jag har försökt lägga upp fler bilder och ändra teckensnitt på texten osv. och jag fattar inte hur man ska göra och då blir jag irriterad.

Så just nu sitter jag här, skriver i en blogg som jag just nu är väldigt irriterad på, känner mig halvtrött och kollar samtidigt på numbers. En grej som är konstigt är att jag är halvtrött vid den här tiden, eftersom jag är en nattuggla som brukar för det mesta ha svårt för att bli trött. Eller jag brukar nog mest bli trött när jag har tråkigt, vilket jag har nu, men när jag är med någon blir jag för det mesta nästan aldrig trött och det är alltid folk som somnar innan mig. Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag snackar om just nu haha, jag tror nog att jag är så uttråkad så att jag bara kan babbla på om vad som helst.
Känns som att jag just nu hade kunnat skriva en hel roman om hur snigelungar föds.

Så jag tror nog att jag måste sluta skriva nu innan jag verkligen kommer in på något jag inte kan sluta snacka om och som ni aldrig kommer orka läsa, eller ni kanske inte orkar läsa detta heller, men eftersom ni läser det just nu så orkar ni läsa om det. Haha herregud vad jag snackar skit. Tror faktiskt att jag är lite övertrött också..

Gondatt igen och jag kommer förhoppningsvis inte skriva nåt skit mer inatt :)

Att skaffa blogg


Japp, det verkar som att jag också har skaffat mig en blogg nu.
Vet egentligen inte varför, men varför inte liksom?
Tänkt skriva både dagliga händelser och även lite "icke-dagliga-händelser", vad nu det kan vara..
Läs om ni vill :)



För att påbörja min blogg med en "daglig-händelse" har jag tänkt skriva om min dag idag.

Dagen börjades med ett uppvaknande med en Teres Nilsson vid sidan av mig. Vi vaknade vid typ halv 12 och vid 12 var vi på stan och handlade kollegieblock, almenackor och pennskrin. Vi var väldigt exalterade inför detta inköp av skolmaterial och även lika exalterade över att skolan börjar om ca en vecka... (NOT!).
Efter detta upphetsande inköp begav vi oss till Åhus för att börja planera vår Ayia Napa resa, som vi är exalaterade (på riktigt) inför! På måndag kväll sitter jag, teres, matilda och linnea på planet till Ayia Napa, och man längtar som bara den just nu! :D

Suddig bild från midsommar på mig och Teres, tyckte den passade in här :)
Suddig bild från midsommar på mig och Teres :) (Fick bli en bild från skrivbordet,
orkar inte leta efter någon annan)

Jag har redan börjat packa lite nu i förväg, eftersom jag inte kommer ha tid att packa i helgen då jag ska med my André till Ängelholm :)

Hur som helst, så efter att ha planerat lite hemma hos Teres (vem som ska ha med sig vad osv.) så åkte jag in till stan igen. När jag kommit hem så anlände även André hem till mig och vi gick till kebabcenter för att bli matade. Jag gillade dock inte maten, eftersom den påminde mig för mycket om en kväll med för mycket dricka, kebabätande och illamående efteråt...

Denna bilden lägger jag bara upp för att André hatar denna bilden :)
Och denna bilden lägger jag in bara för att jag vet att André hatar denna bilden :)

Nu är klockan 23.49 och André åkte hem för ca 2 timmar sen och just sitter jag och kollar på American Idol. Rätt tråkigt program förutom när det är auditon. Så nu tycker jag att jag har skrivit tillräckligt ikväll, för att vara första inlägg, sen får man se hur ofta jag kommer att kolla in här. Antagligen när jag får tråkigt :) Nu ska jag... göra nåt, som jag inte vet vad än. Kanske äta coco pops, eller rättare sagt Nesquick bollar.

Godnatt och sovgott alla lärkor, ostron och salladsskålar.. och ni alla andra också.

RSS 2.0