Så mycket saker

Hallå där!
Nu är den händelserika månaden juni över, och juli har nått sin början.
Det har hänt så mycket saker i juni att jag knappt kommer ihåg vad som har hänt :P
För att kortfattat skriva ner det gör jag det i punkter:

  • Klassfest i början av månaden
  • Följt av skattjakten, underbart!
  • Sedan kom balen, fint!
  • Karnevalen, härlig känsla!
  • Sedan som slut på hela den fina gymansietiden kom studenten som både var blöt, kall, rolig, vacker, härlig känsla och underbar underbar underbar!
  • Efter detta var både jag och min älsk lediga samtidigt, vilket vi inledde med en liten tripp till Malmö, mys mys! Sedan fortsatte vi kvällarna med att mysa till med att sova på madrasser på golvet, mys mys!
  • Midsommar då även Linnea firade sin 19års fest, trevligt och mys :)
  • Dagen efter midsommar påbörjade jag och älsk två underbara veckor tillsammans. Det hela började i älgås (långt ute på landet) hos andrés mormor och morfar. Där åkte vi ut på en jättehärlig sjö och fiskade (sammanlagt 29 abborrar och 1 gädda). På kvällen åkte vi ut till en liten ö där vi grillade och tältade, jätte jätte mys! :) Sedan tillbringade ytterligare några dagar ute på landet med att bara ta det lugnt och njuta av allt.
  • Jag och älsk åkte lämnade landet och begav oss upp till min bror i Göteborg. Första dan tillbringade vi några timmar på ett shoppingcenter och kollade på kvällen på madagaskar 2. Dagen efter blev det en heldag på Liseberg, fun fun! :) Dagen efter Liseberg besökte vi universeum och kollade på anakondor, spännande haha!
  • Efter några härliga dagar i Göteborg blev det dags för oss att packa våra väskor och fara iväg till Afrika. Närmare bestämt NordAfrika, och ännu närmare bestämt till Tunisien. Där tillbringade vi en vecka tillsammans fyllt av sol, värme, bad, billig och god mat, härliga upplevelser som att till exempel åka på ett piratskepp, åka fallskärm, vara på fetaste klubben på länge och även besöka ett vattenland. Oerhört härlig vecka!
  • Sedan blev det hemresa den 3 juli, till ett regnigt Sverige, vilket var mindre roligt att komma hem till. Men glad blev jag av att få träffa familjen och min lilla dixie som jag har saknat såå mycket :) Sötnos.
Nu har juli månad inletts, vilken förhoppningsvis kommer vara lika härlig som juni månad, men inget kommer slå den månaden :) Nu sitter jag här på mitt rum och klockan är 1 på natten (så klart skriver jag alltid blogg på natten, när jag har tråkigt), fast egentligen borde jag inte ha så tråkigt för jag har så jävla mycket bilder att lägga in och att packa upp väskan och oj oj.. mycket mycket. Men men det är tråkiga saker.

Utanför mitt fönster är Kristianstaddagarna i full gång. Imorgon ser det ut som att Kinga kommer över, så att vi sedan tillsammans kan gå och kolla på Rix FM festivalen, har aldrig sett det förut så det blir en ny upplevelse för mig :D haha.
På lördag blir det även tivolirock, som förhoppningsvis också kommer bli kul kul. Dagen efter det blir det avresa för min del igen. Denna gången till ungern med min Kingis :) Blir där i ca 10 dagar.

Förhoppningsvis blir även juli månad en lyckad månad, för om det blir det kommer sommaren 2009 bli den bästa sommaren hittills :) Nåja, har iaf haft en sjukt härlig juni med 2 veckor underbara studentfester med vännerna och 2 sjukt härliga veckor tillsammans med älsket.

Nu har jag så mycket bilder som jag borde ladda upp. Har inte lagt upp bilder på varken bilddagboken eller facebook sedan skattjakten, så det är mycket som ska upp nu. Men men.. nu borde jag inte sitta här och häcka framför datan, nu ska jag sitta och häcka framför tvn ett tag istället :)

Tjoflöjt på sommaren :)
Pussboll, molle molle!

RSS 2.0