Från härligt till ohärligt


Ja, igår blev det att fira Marcus, Rebeccas och Andrés födelsedag med liten förfest hemma hos dom. Vi överraskade dom med bland annat Jesper, som vi hade tryckt ner i en låda och bar in honom, så här såg den ut:



Det var ett jävla projekt att tillverka lådan. Den är byggd av trä, och sen har vi slått in den i presentpapper.
Trillsen blev glada i alla fall och förfesten blev riktigt lyckad, var en riktigt rolig kväll ända till vi kom in till stan för att dra in på class. Det blev bara kaos av allt.. hälften av oss försökte planka in och blev utslängda, vissa kom inte in för att man bara var 19 och ett halvt och inte 21 som dom andra man var med.. och det hela slutade med att ingen drog in istället och alla stack hem.. vilket jävla helvete alltså. Nångång vill man gå ut och festa med sina kompisar när dom fyller år, men nej för man själv +1 till är 19 så får man inte gå in o festa med dom som man varit med hela kvällen, o då är det klart att dom inte heller dra in.. så synd class, där förlorade ni 20 pers.

Nej har bara varit så förbannad på detta så himla länge nu.. man blir sååå trött. Jag förstår om dom inte vill släppa in en bunt 18 åringar, som inte är där med nån som är äldre, men när man själv är 19 och alla andra 21 så är det väl lite o ta i att inte släppa in den enda personen som är 19.. neej så himla töntigt. Har lust o bojkotta class alltså haha.

Jaja, idag blir det träning i alla fall och sen bör jag plugga som vanligt, som jag aldrig gör.
Nu skrev jag av mig min ilska och nu ska jag... göra något..

BU BU BU


Glömde ta bilder igår med min egen kamera, men här är en på hur man såg ut igår i alla fall haha.
Kommer förhoppningsvis flera när jag fått bilderna av dom andra :)

OJ


Ja, oj vad jag har glömt bort min blogg på sista tiden, stackarn...
Nej jag har äntligen bytt min mobil, det blev en liten svart diamant :D


Minsta mobilen jag nånsin haft tror jag haha :) Men det verkar bra än så länge i alla fall.

IGÅÅR fyllde trillingarna år (min pojkvän då b.la) vilket vi firade med lite tårta hemma hos dom och sen bjöd jag på bio, vilken blev Robin Hood. Väldigt otippad film faktiskt, man trodde att det skulle vara den vanliga handlingen men jag blev iaf positivt överraskad. Om man gillar historia så är detta en bra film tycker jag :)



Ja, och idag blir det att bege sig till trillingarna igen för lite födelsedagspartaj och sen utgång. Blir nog en mycket trevlig kväll! :) Kommer kanske lite bilder från kvällen någon annandag.

Jag har dock blivit jävligt förkyld, och i förgår kväll låg jag och spydde hela natten. Nu är jag bara så snuvig att jag inte får luft riktigt, men det löser sig med lite alkohol ;) haha

Nej nu ska jag lämna min kära blogg återigen.
Ha en trevlig lördagkväll folks!


PUSS KYSS MYSS

I got it!


Hejsching!

Tänkte bara kolla in här lite för att jag är såå glad! :) Var på en dansaudition idag till en musikvideo, och redan kl 9 ikväll så ringde dom och sa att jag har fått rollen!

Kommer att bli riiktigt kul, och sjukt kul att få testa och jobba ihop med en mycket grym och trevlig dansare Chris Joseph :D Vi är 4 pers som både ska sätta ihop koreografin och även dansa den också i en hårdrocksvideo, så det kommer bli riktigt spännande att se vad man kan sätta ihop till hårdrock, inte ofta man dansar till den typen av musik haha :D

Kan nog inte riktigt säga än vilket band det är jag ska dansa till, men det kommer snart :D




Ja, och i helgen har det faktiskt inte alls hänt mycket. I fredes blev det lite konserttittande med André, Jonte och Kaj och sen stack vi till biljard och spelade lite och åt chips :)
Igår blev det bara att kolla på en sjukt konstig film haha.. och jag har precis gjort bärpaj, första gången och helt ok för det :D

Nej nu ska jag dra, måste hitta en ny streetdance låt tills mitt pass imorgon.. är så trött på den jag har kört nu några gånger, men jag är dålig på detta med hip-hop musik...


GÖD NATT!! :D


Tur och otur med härliga filmer


Hallå!
Idag bestämde jag mig för att gå upp vid ca 10 för att ha tid till allt som jag skulle behöva göra (var ledig idag), men nej, jag vaknade kl halv 1 och kände mig jättedålig.

Hade dock rätt mycket tur idag. Skulle åka in till Skägg & Lockar för att försöka byta en produkt som jag köpt till håret, som jag inte direkt tyckte hjälpte. Jag köpte dom under nåt kampanjerbjudande så jag hade två av dom, vilket jag inte ville ha. Jag hade inget kvitto eller nåt, utan gick bara dit och frågade om dom kunde göra nåt, javisst då fick jag en hel flaska med olja till håret istället utan några extra kostnader :) Riktigt najs!

Sen åkte jag till Elgiganten där jag även där skulle byta min mobil, eller rättare sagt säga att jag inte vill ha den mer efter 2 lagningar och samma problem hela tiden. Fick tillgodo där, dock hade de inte mobilen inne än som jag tänkte byta till och därav min gamla mobil sålänge, vilken jag dock har haft riktigt kul med och kollat på en massa härliga videos :)

Här kommer två av alla de härliga videorna som jag hittade på min mobil precis. För att inte tala om bilderna.

(En film på Jesper då han sjunger på bussen hem kl 4 på natten efter en halloweenfest hos Hedda)


(Såhär såg han ut förövrigt den kvällen, början av kvällen i alla fall..)


(Detta var ungefär i slutet av kvällen, lägg märke till stabiliteten hos peruken)


(Och detta är ungefär det som var kvar dan efter av ett par hela nätstrumpbyxor som han hade på sig)



(Ännu en rolig video som jag hitta på mobilen. André tyckte isen var mycket rolig att leka med, och här har vi resultatet)



Det var nog allt för mig ikväll! Har blivit dålig på att uppdatera bloggen.. men ibland hittar man roliga saker som bara måste upp :)


GÖD NATT!


Bäckaskog och ännu en födelsedag


Hallå! Har inte riktigt orkat uppdatera min blogg i helgen, har haft fullt upp känner jag :)
I fredes blev det valborgsfirande och Gunvis 50årsdags firande på Bäckaskogslott, vilket blev en jättetrevlig kväll med massa god mat och dans :) Jag skulle ju ta bild på min outfit med min nya klänning och mina nya skor, vilket jag totalt glömde bort på fredan, så jag tog en snabbshoot precis innan jag skulle utanför dörren (och då har jag dock min svarta skinnjacka på mig, vilket inte ser så bra ut.. men men, lägger upp några bilder från kvällen)


(Snabba shooten på kvällens outfit, dock borde den vara utan skinnjacka och sådär)


(Jesper var glad med sin bordskavaljer, och spexet för Gunvi som dock inte syns så bra på bilden)


(Jag och André vid middagen och Back2Gravity feat. Rebecca ;)

Sedan spelade André och bandet med Rebecca ett medley till Gunvi som gick från 60-talet ända fram till 2000-talet. Mycket duktiga och det blev mycket uppskattat :)

Kanske får fram några fler bilder från festen som togs av andra :) Man själv var för upptagen för att ta sig tid till kameran ;)


Sen dagen efter blev det dags för min mammas 50årsdag, vilket vi firade genom en liten överraskning till henne från mig, André, Elöd, Gunvi och Jan som kom över hit :) Mamma blev jätteglad och det blev ännu en trevlig kväll :)


(Födelsedagstårtan till mamma, gjord av mig, André och Elöd)


(Mycket glad mamma och Gunvi)

Sen orkar jag inte lägga upp fler bilder :P Men det var en trevlig men även en rätt stressig helg för att fixa så att allt hamnar på plats. Jaja, imorgon börjar den nya delkursen, får man se hur den verkar.

Nu är klockan 23.00 och jag ska ner och göra guacamole..
KATJINGELING!


RSS 2.0