Jag behöver ångestpiller

Hallå!

Idag har det varit en rätt så slappedag. Gick igenom mitt ACTICpass med André och sen blev det dinering
hemma hos honom på kvällen. För övrigt har jag en så åt helvetes ångest som vanligt.
Jag tror inte jag klarar av val faktiskt, eller när man inte alls har nån aning om hur nånting kommer lösa sig.
Jag är verkligen inte "Jo men det löser sig på nåt sätt", varför kan jag inte va sån? Jag behöver typ ångestpiller eller nåt om dte hade funnits, kan inte nån uppfinna sånna åt mig? Såhär personligt utformade.

Jag känner mig bara så jävla arg hela tiden nuförtiden. Jag känner mig som en surfitta som bara går omkring och spyr negativ energi på folk, borde inte vistas bland folk känner jag. Vaaad hääänder med miiiig? Mööööhhhh :(:(:(
Nej men seriöst, jag orkar inte vara så arg längre, och bli så lätt irriterad hela tiden. Det är som att jag har PMS hela tiden, faktiskt skitjobbigt!
Jag vet inte om det beror på att jag har haft alldeles för mycket fritid detta senaste halvåret, som gör att jag har tid att vara arg hela tidne, och därmed också blir det lättare. Kan inte nån typ komma och lära mig att va positiv? Jag vill också va en positiv människa! Allting verkar så lätt då. Allt löser sig. Jag oroar mig alldeles för mycket känner jag, och jag planerar allting alldeles för mycket. Måste alltid ha kontroll över saker och ting. Jag måste alltid ha allting på plats, då känner jga mig nöjd. Men om läget ligger till så som det gör just nu så känner jag att jag inte har någon kontroll alls, och då har jag en jävla massa ångest. Hiilvite.



(En fin bild som ger lite kontrast till all ångest)


Nåja, nog skrivet om min ångest. Imorgon tidigt bär det av till Malmö, dock själv, vilket är lite tråkigt. Men men, blir nog en snabb vistelse. Senare ska man nog träffa Teres lite innan hon åker på skidresa och sen på kvällen blir det bio, Snabba Cash :) Det blir nog kul! För bara några dar sen såg vi Avatar, sjuukt bra film! (Min födelsedagspresent av Jesper förövrigt, wiie!).

Nej jag hade nog kunnat sitta här hela natten just nu känner jag och bara skriva en massa skit som jag tänker på och det hade aldrig någon någonsin orkat läsa. Och om du har orkat läsa ända tills nu t.om. så vill jag gratulera dig för ditt gedina intresse för mina tankar och känslor haha, vilket säkert har varit en otroligt tråkig läsning.

Så nu tycker jag att alla ska gå och läsa Harry Potter, vilket är myycket intressantare än mina ångestutbrott :)


Tack för mig för ikväll. Gurkslemm.

(PS. Klockan är självklart halv 1 på natten igen. Hmm.. jag och mina natteskrivningar. Enda tillfället då jag känner att jag orkar skriva en massa skit i min blogg haha :D)

RSS 2.0