Upptäckt

Jag har inte skrivit i min blogg på flera månader nu (det har t.om. hunnit bli vintertid), och självklart så är klockan 1 på natten igen :)

Det har nog hänt för mycket för att jag ska kunna få med allting här nu. I alla fall så slutade jag med att jag skulle till ungern med Kingis i typ 10 dagar. Det slutade med att jag stannade där i typ 4 veckor :) Men det var en mycket mycket trevlig sommar! Dock hade det kunnat vara lite fler soldagar, men men.

För att uppdatera mig om det senaste så har det varit halloween i helgen, var dock aldrig på nån utklädningsfest, trots att jag var bjuden (Varför ska allting alltid komma samtidigt?). Hursomhelst i helgen var jag på Marcus korridorsfest på fredagen. På lördagen vaknade man upp med illamående känsla, trots att man egentligen var bjuden på två fester till den dagen, vilket man inte orkade. Kunde man inte fördelat alla dessa fester på 3 helger istället? Så hade det varit underbart! Jaja, på lördagen blev det bara filmtittande med mitt älsk :) Jag lärde honom även ett ungerskt brickspel, vet dock inte hur uppskattat det var men men, det har jag i alla fall spelat hela kvällen idag med mamma och pappa!

Hursomhelst, det jag egentligen bara skulle tillägga i min lilla blogg var att jag nyss upptäckt att Detektivbyrån är sjukt sköna. Hade hört en låt med dom innan, men nu satte jag mig ner och började lyssna på låt efter låt på YouTube och jag har kommit fram till att dom är mycket härliga att lyssna på (jag vet dock inte om jag bara tycker det just nu för att jag är trött och tankarna flyger runt i huvudet?). Nåja, får se vad jag tycker imorn.
Haha när jag är trött kan jag nästan känna mig som om jag skulle vara berusad, tänker inte riktigt klart.

Jaja nu ska jag inte tjata på med mitt tråkiga snack kära blogg, innan jag tröttar ut dig också (jag har tydligen en tendens att trötta ut folk, eller är det kanske bara jag som har fått för mig det? Folk blir hursomhelst trötta i min närhet.. hhmm)


God Natt flummel snack med bummel dax och bubbel max

RSS 2.0