Glömt glömt glömt

Hej hej!
Ja, jag har glömt uppdatera min blogg igen. Kan dock vara pga det fina vädret dessa dagar, har knappt suttit vid datan. Och hela dan idag har det varit till o packa väskan inför Peace and Love dit vi åker tooomoorrow!

Har inte heller lagt in bilderna sen midsommar, vilket var den bästa midsommaren för mig hittils!
Perfekt väder, härligt sällskap med en massa lekar, dans och skratt! Och dagen efter blev det bakis strand dag med hälften av folket från festen. Bilderna får väl kanske komma nångång samtidigt med Peace and love.

Nåja, nu måste jag dra. En lååång bilfärd väntar imorgon.
Ska även köra inom Halmstad för att hämta upp Rebecca och därmed blir bilresan sammanlagt ca 9 timmar.
Yey! Men sen ska det bli niice vaa? :D


PUSS!!

Schtekar dag

Hallå!
Idag har det varit en riktigt schtekardag på Balsby med André, Marcus och Jesper.
Trevligt även med ännu en fyllehistoria från Jesper idag haha, alltid lika kul o höra vad han har supit bort denna gången eller vad det är för annan sjuk sak som har hänt :)

Nu sitter man hemma hos André och ska snart äta en mini midsommarmiddag med hans föräldrar.
Sedan bär det av hem då jag imorgon ska köra mina föräldrar till flygplatsen.

På kvällen blir det midsommarfirande hos Amanda i Åhus, kommer nog bli very nice :)
Och vad tror ni? Blir det fint väder imorn? Haha nääää.. det är ju midsommar! Regn är ett måste ;)
Kanske ändå blir ett eller annat dopp i havet på kvällen.. och få en hjärtchock..


(En liten sommarbild nu inför midsommar. Tagen sommaren 08 :)


PUSS!


Nu blev det stressigt

Halloj!
Ja, idag har det varit stressigt. Hade bestämt mig för att dra o träna idag men det hann jag inte.
Mina föräldrar åker nämligen till Ungern på fredag och dom kommer bara hem i slutet av augusti, dvs kommer jag vara hemma själv större delen av sommaren. Därmed finns det en massa saker som måste visas och fixas innan dom åker. Bland annat handlas en massa snabbmat haha.

Något jag längtar efter sååå mycket just nu är sol och chill.
Då tänker man tillbaka på Tunisien förra sommaren med André, till sol, bad och brunhet :) Därför lägger jag upp en bild från stranden i Tunisien förra året. Får väl njuta genom bilden i alla fall..

HAJ DÅ!


Klockan är efter 00.00

Hallå der!
Nu är man hemma och jag har stekt pannkakor återigen haha. Jag måste sluta med dessa sötsaker, är helt beroende och snart sätter väl vikten också igång..

Nåja, har lagt in lite bilder från Kingas student. Tänkte att jag kanske kan lägga upp några här bara för att alla älskar studenten och the feeelliiing! :)

Och ja, på tal om rubriken, så är klockan efter 00.00. Jag är en nattabloggare.

Dat vas it får tå najt aj tink!
KAASCHIIINGG


(Jag och André redo för utspringning i Sölvesborg)


(Jag är ännu mer redo..)


(och DÄR sprang dom ut)


(André, studentis Kinga och jag som ser ut som en blek liten flicka)


(Kinga och hennes mormor / min moster :)


(Och sen for dom of and away.. för att sen komma tillbaka igen :)

Bandnamn och häl

Haj näbbgädda!
Idag har dagen inte bestått av typ något egentligen. För dåligt väder för att dra till stranden, för fint för att sitta inne. Så det fick bli både och.

Var ute och kastade boll med André och Marcus innan. Sen bestämde jag mig för att sparka på bollen barfota vilket inte resulterade i något bra och jag fick ett bigga blåmärke på foten.

När jag väl satt inne så tänkte jag vara lite effektiv och försöka komma på några olika bandnamn, då Back to Gravity ska byta namn och dom har hållit på och försöka komma på ett annat namn på ett år nu utan framgång. Jag tror dock inte heller jag kom på något bättre. Så that was it!

Nu ska jag hem!
BYY..EE!

Se på

Tjinx!

Nu sitter man hemma hos André ute i Fjälkinge och klockan är exakt 00.00 just nu när jag skriver dessa ord. Haha, okej jag börjar redan bli flummig.

Filmälskare som jag är så har jag börjat skriva en lista på vilka filmer jag vill se. Bland annat har jag skrivit upp million dollar baby som André sa var en bra film. SEN till min pinsamhet så har jag inte sett någon av de nya Batman filmerna än så det har jag också tänkt på.


(Ur million dollar baby, boxningsfilm yeah ;)

Någon annan som har bra tips på filmer?
Minns att min bror sa någon film, minns dock inte vilken. Får ta reda på det.
Sen har jag tänkt recensera filmerna här på bloggen efter att jag sett dom, så håll utkik ;)

Nu blir det till o göra något annat.

PUZZISSZZZZ maha


Två till

Gomorrn!
Säger jag som nyss vaknat. Helt ok väder, dock kanske inte direkt sol och bada väder då det i ena stunden är jättevarmt och i andra stunden feta moln. Så man får se vad som händer :)

Igår fick jag äntligen lite tid över att spela the sims 3 ;) haha.. nerd.
Och så försökte jag mig på att retuschera två bilder till från gårdagens plåtning med Kimme. Lägger upp hela sessionen i något annat inlägg sen när jag känner mig klar med alla bilder. Som sagt kan jag inte retuschera mörka ringar, fläckar och sånt, och jag vet inte om jag kommer hinna få tag på någon snarast heller. Så här kommer iaf två bilder som bara är retuscherade med själva färgen.


(Blev lite retro stil på denna, jag gillade det i alla fall :)



(Och här har vi en the ring bild.. typ. Retuschen är bara att jag har ljusat
upp bakgrunden lite)

Som sagt har jag inget smink på dessa bilder, vilket kanske gör att jag ser sjuk ut på vissa bilder.
Det är DET som jag vill få fixaaatt :D

Nu ska jag försöka ge mig ut i solen lite, så mkt man kan sitta där innan dom fula molnen kommer igen.

KUUSSHEEN!


Spontan plåtning

Hallå!

Jag borde verkligen uppdatera min blogg oftare, så slipper jag skriva så mycket i varje inlägg.
Kortfattat helgen i alla fall: Fredes, grillning hos Mikael med trevligt folk. Lördes, glo prinsessbröllop hela dagen verkligen, vet egentligen inte varför jag inte slutade kolla men jag tror jag gillade det :) På kvällen blev det att kolla på Liar Liar med älsket. Idag, fick jag ett samtal av Kimme om jag kunde komma in på en plåtning vid halv 6 idag. Det tackade jag ja till, då jag ändå inte hade något speciellt för mig. Trevligt och relativt kallt var det :)

Här kommer två bilder från dagen. Dock kommer dessa bilder inte att redigeras av Kimme själv utan det är jag som tagit tag i redigeringen denna gången :) Lägger upp två så länge, sen kommer väl fler upp när jag hunnit redigera fler (observera jag är ingen expert på redigering).

Hope u likie!






Alla bilder är tagna utan smink, därmed skulle jag behövt någon som är lite bättre på retusch än mig för att ta bort mina mörka ringar under ögonen och lite så :) Hör av dig om du kan ;)

updated... TJIIINGG!!




Peace and pannkakor

Hallå!
Nu blev det återigen ett sent inlägg, ska dock inte skriva lika mycket som igår förhoppninsvis :)
Idag har man varit vid Balsbysjön med Marcus och André och senare på kvällen bar det hemåt.
Väl hemma fick jag för mig att göra pannkakor och jag blev sjuukt stolt över dom! Inte EN enda gick sönder och inga brända, det är totalt rekord för mig. Var därför tvungen o ta en dålig mobilbild på dom :)


(Nice, isn't it ;)

Ja, och sen har jag glömt o skriva att jag bokat biljetten till Peace and love nu :)
Woho, hittils är det jag, André, Marcus, Jesper, Rebecca och Carolina och vi vill helst försöka fixa en minibuss, så hör av dig om du har haha :) Nån mer som vill med, så hör av er. Ju fler desto billigare :)



Nåja, det ser man fram emot i alla fall. Antagligen med regn också som detta Sverige endast har o erbjuda i sommar känns det som (förutom dessa två senaste dagarna kanske).
Nu blir det till att Kanske sätta sig o spela lite sims.. men det tar upp typ 3 timmar och klockan är redan mycket... JA.

HAJ DÅ :D


Drag me to hell

Ja, det var ännu ett tag sen jag skrev i bloggen nu.
Minns inte riktigt själv när det var senast.. men men massa studentfirande har det varit.
Jättekul på Kingas student med övernattning i Sölvesborg och sedan för att bege sig av till Helsingborg till Andrés pappa och sen på måndag till Halland för Josefins student.

För övrigt, min bloggrubrik idag, heter så för att jag kollade på drag me to hell hos Andrés pappa i helgen.
Jag är ju en sån människa som enormt avskyr skräckfilmer, jag kan inte gå omkring hemma själv på ett tag efter det. De enda gångerna jag har kollatpå skräckfilm har varit för att jag har varit med andra som har kollat på det och därmed in princip blivit tvungen att kolla på det. Ja.. så blev det i helgen.
Vi sätter på tvn så står det "skräckfilm - Drag me to hell". Marcus börjar såklart direkt skratta och säger "jaa! vi kollar på skräckfilm haha, jag vill se julia blir rädd".. ja så vi kollade på den.

Det sjuka är dock.. att jag trodde det skulle bli världens äckligaste film, men detta var nog det mest komiska jag sett på riktigt länge (observera att detta kommer från en person som inte klarar av att kolla på skräckfilmer annars). Herregud, jag trodde först att det var en skräck-komedi, men nej seriöst.. det var en riktig skräckfilm. Ni bör se den själva för att förstå. Så ja.. utsidan säger inte allt (vilken jag tycker ser rätt rälig ut).



Ja, nu blev det ett jävla långt inlägg igen utan knappt några bilder.
Men detta blev ett sånt nattainlägg där jag för det mesta bara snackar skit, så nu ska jag bege mig till sängs och kolla på 2 ½ men, som förövrigt är sjukt underskattat :)

PUSS!



I got it... again!!

HOHO!
Kom precis hem från Ingelas student i Lund, som var jättetrevligt.
Innan dess var jag dock på en andra arbetsintervju i Malmö.
Nu är det så att det var 1000 sökande från början, där 200 fick komma till intervju och från den första intervjun gick man vidare till de 4 personerna som hade arbetsintervju idag och helt sjukt nog så fick jag jobbet!!





På tal om jobbet, så är det ett jobb som börjar fr om augusti, heltid.
Jag kommer att få jobba för ett företag som heter Nordic Traditions och det är dom som säljer studentmössor etc.
Jobbet kommer gå ut på att vi är 2 pers som kommer få köra runt (främst i skåne), till olika skolor och gå på bokade möten med treor där dom ska testa studentmössor och göra sina beställningar osv.
Kommer nog bli riktigt kul faktiskt! Är muuucho glaad :D Så skönt att veta att man kommer att ha ett heltidsjobb i höst, med garanti fram till december, sen efter det kan det bli förlängning också.



(Back to the history, efter en stressig dag)

Jaa.. har varit en bra dag idag känner jag :)
Lite shopping i Malmö efter det, sen Ingelas student, så nu är man helt körd i huvvet.
Nu ska man iaf kolla på Sherlock Holmes med André och vara slappis för imorgon gäller det Kingas student.
Måste ha nya energier till det:)
Alldeles för mycket student från alla håll och kanter nu, men it's naajs :D


That was it!
KUSS KUSS



Rensning här och där

Hejsching!

Idag har jag rensat allt möjligt. För det första rensade jag ut mitt rum på damm och onödiga kläder som ligger på golvet sen rensade jag bort mina klyvna toppar hos frisören och efter det rensade jag min data på mystiska filer. Alltid lika kul att hitta gamla bilder och filmer som man inte trodde man hade :)

Nåja, la precis in bilder från min kamera som är tagna från 2 olika studentbaler, från lördagskvällen hemma hos mig och en nagelexperiment bild :) Så jag har tänkt att inte bomba mitt inlägg med text utan med lite bilder idag. So here they come :D


(Kingas/Sölvesborgs bal på bäckaskog förra helgen)


(Och så Kennyes/Kristianstads bal denna helgen)


(Och så min trerättersmiddag som jag gjorde till förfesten i lördes,
Förrätt: Gravad lax med ruccola och romsås)


(Huvudrätt: Stekt fläskfile med både vitlöks och BBQ marinad. Kokta morötter och sparris.
Klyftpotatis. Svampsås och minispenat,ruccola och gurk sallad)


(Och så efterrätten blev chokladmousse med jordgubbar, vindruvor och riven
choklad på toppen)

Till detta tillkom också en god sommarbål som vi drack i början.
Haha, jag och André vi är duktiga ;)



(Och så lite bilder på den långdragna och varma vägen till Bäckaskog med
Jesper och André. Men trevligt var det med heavy metal musik på p3 :)


(Sen hade jag ännu ett nagelexperiment för mig. Fixade lite rosa fransk
manikyr. Trevligt att experimentera när man har tid över :)


(Och till slut en bild på ett av summerlinnena jag köpte idag till fin fint pris.
Köpte även ett par vita skor idag, då jag har märkt att alla mina skor från
förra sommaren har blivit för små!)

Ja, och imorgon bär det av till Lund till årets första student som man ska besöka.
Sen på fredagen blir det Kingas i Sölvesborg och sen på måndag igen blir det Josefins uppe i
Halland. OCH nu måste jag duscha och sen sova mig så man orkar med morgondagen :)

PUSS LUSS MUSS

Regnig dag, tråkig dag

Hallå!
Ja, nu är det måndag igen och helgen var trevlig.
Jag fixade förfest i lördes med tre rätters middag och lite sådär, det var trevligt med tanke på omständigheterna (sorgligt nog dog min ena väns lillebror i veckan). Usch vill inte ens tänka på det hemska som har hänt, han var bara 15 år och dog i en mopedolycka i onsdes. Men min vän var ändå stark och orkade ta sig hit för att träffa oss, vilket blev trevligt att vi alla samlades lite!

Vi blev bara tre till slut som bestämde oss för att dra ut, men så klart kom jag inte in för jag är inte 90a haha, så samma sak som förra gången så det blev bara till o lunka hem igen :P Börjar bli van nu alltså.. fast samtidigt jävligt trött på det. Undra när jag kommer kunna dra ut nästa gång på riktigt haha :P

Nej nu skriver jag så mycket igen. Borde skriva oftare så att inte allting hamnar i samma inlägg.
Hur som helst fick jag lite förhandsvisningar på några av bilderna som jag och Kimme tog för någon månad sen. Slutresultatet på resten kommer nog bara i höst, men här är tre av dom som är ett "ungefär" på hur resten också kommer bli. (Sminkningen gör att jag ser lite död ut kanske, men det var meningen haha :)








Fotograf: Kimme P.
Make up artist: Ting T.


Hela sessionen kommer antagligen ut då när jag fått det färdiga resultatet :)
That was it!


PUSS!




Wow, i'm back!

Trodde nästan inte jag skulle kunna säga att "I'm back", har levt i någon annan värld dessa senaste veckor.
Har haft fullt upp med allt kan man säga.

Förra veckan blev jag inkallad till casting till en långfilm på onsdagen och på torsdan skulle jag upp till Göteborg dit jag också blivit kallad till casting till något modelljobb sen tillbaka till Kristianstad på fredagen och på fredagen skulle även en recensionsuppgift in... och jag vet inte vad jag har gjort, men en massa annat utöver det också!

På söndagen blev det musikvideoinspelning från kl 08.00, videon kommer väl upp inom kort så får man se hur den blev :) Det är den som jag blev antagen till som dansare. Här kommer en bild från inspelningen också :



(Om ni undrar varför jag ser bitch ut så är det för att min karaktär skulle vara "Glam-tjej", dvs bitch haha)

Nej men det var kul i alla fall, nyfiken på resultatet. Får se hur mycket man kommer synas :)

Jaa och denna veckan har det baaara varit tentaplugg, dag in och dag ut.
Och idag var tentan vilken nu äntligen är över! Sista tentan innan sommaren, sååå skönt! Får bara hoppas på att man blir godkänd också :)

Imorgon är det tänkt att fira lite med en förfest para mi och sen förhoppningsvis dra och kolla på Alex Gaudino :D Det är planerna! Och om det blir som tänkt så kommer det blir riiktigt niice!

Nej jag hade haft så mycket och skriva vad jag har gjort dom här veckorna när jag lämnat bloggen lite bakom mig. Har fått planera in lite fler modelljobb i sommar också, kanske även kommer få blogga för en webbtidning :)
Men vi får se hur det ter sig!

Nu ska jag försöka uppdatera mig oftare hädanefter. Nästa vecka ska jag dock på 3 studenter, en i blekinge, en i skåne och en i halland haha :) Yeah!


PUSS PÅ ÄÄRR


RSS 2.0