Morgon


Hallå,
Kom hem för inte så längesen. Var tvungen o stanna kvar i stan för att hjälpa mamma med att sätta upp hennes bilder till hennes utställning imorgon på grand hotell, it's looking goood!

Nej, för övrigt har jag lite panik över att jag börjar 8.15 imorgon (!).. förstår ni att jag måste upp 05.30 för det, inte många gånger i mitt liv som jag gjort det, så morgontrött som jag är. Nåja det får gå.
Har inte alls hunnit göra något av det som jag tänkt göra idag, men förhoppningsvis kommer jag hinna färga mitt hår innan jag lägger mig :) har inte gjort det på mer än ett halvår nu så jag känner att det behöver lite extra färg.

Nej nu har jag inte tid att sitta här mer.
Ska äta pappas fisksoppa.. hmm.., och pannkakor efteråt.. mmmm.. :)


GODNATT FNATT HERRHATT

Äntligen

Så ja, nu har jag äntligen fått i ordning min blogg.
Har också lärt mig hur man lägger upp YouTube klipp :) Wie.
Har hittils lagt upp en film under kategorin filmer, kortfilmen som jag medverkade i år 2008 :)
Ska egentligen lägga upp lite olika filmer under kategorin filmer, allt ifrån kortfilmer, musikvideos till dansuppvisningar och kanske annat skoj :)

Finns också tre fotosessioner hittils under kategorin modellbilder.
Kommer fler senare både under filmer och modellbilder.

Sen ska jag rensa min garderob lite och även lägga upp lite under bloppis så att ni
som är intresserade kanske hittar nåt plagg där :)

Såja, då var bloggen igång!
Hope you enjoy!

PUSS!

Kortfilmen Borta

En kortfilm som jag medverkade i år 2008.
Filmen är gjord av MBros Pictures (gick på den tiden på Malmö Högskola).
Medverkande: Jag (huvudroll), Milena (biroll), Emma (biroll).

Filmen är uppdelad i två delar.
Enjoy!











Natural jeans

Fotosession den 13:e mars 2010.
Fotograf: Mattias C, Makeup artist: Linda Jönsson




Sommarbilder

En fotosession som togs sommaren 2008 för MASKOT.
Fotograf: Martin Botvidsson







Zip it black

En fotosession som togs den 13:e mars 2010.
Fotograf: Mattias C, Makeup artist: Linda Jönsson






Paniiik

Nu har jag suttit här med bloggen i två dagar, och sakerna vill inte hamna på plats! För det första så har hela bloggen flyttat sig när man öppnar den i Explorer istället för Firefox, har ingen aning om varför??! För det andra så ser menyn helt cp ut, mellanrummen mellan rubrikerna och underrubrikerna är på helt fel ställen. Maah får panik på detta! Och jag som måste plugga egentligen.

Och så har jag gått och blivit rejält förkyld också, och imorn ska vi ut med dansgruppen egentligen och jag vill också med :( Hoppas att jag blir bättre tills imorn! Ska ånga huvvet idag och kura mig med panodil, vi får hoppas på det bästa. OCH snälla blogg! Gör det inte jobbigare för mig är du snäll :) Orkar inte lägga upp bilderna och göra bloggen offentlig innan allt är på plats! Sttöööriigt! Om nån som läser detta har nån aning om vad felet är på min blogg så skriv :D PUSSS!

Offentligt

Hallå.
Har funderat på att göra bloggen offentlig snart. Funderar på att börja sälja lite kläder som man inte behöver
längre och att göra en modellbilder mapp som man kanske kan referera till.
Har bett min snälla bror att göra mig en snyggare header (bra att jag inte kan det när jag fick MVG i webbdesign, haha), fast det är faktiskt mer för att jag har glömt, PROMISE!

Nej idag skulle jag också behövt plugga, men lust? Nej inte direkt.
Skulle behövt göra klart mitt badrum också, men klockan är redan halv 12, kanske ändå hinner lite.

Blev utgång i fredes för övrigt och sen plåtning på lördan med Mattias C. och den duktiga make up artisten Linda Jönsson. Sen igår sov Kingis här, äntligen! :) Sen så idag blev det skola och jobb på kvällen. Och panik på att jag blev 15 min sen till jobbet, OBS! Ej mitt fel! Jaja, det blev bara 3 pers på träningen idag igen, tyvärr. Går lite dåligt med det nu. Får väl hoppas att det kommer lite fler igen senare, känns dock inte så lovande. Jag är tråkig :( haha. Nej men man får hoppas att vi får igång streetdancen också, känns som att jag hör hemma där mer än aerobicen :)

Nåja, lite gladare är man väl nu när solen skiner så härligt om dagarna (dock trots det cpiga snöovädret som kom i en halvtimme igår??!!). Sen finns det ju de bestående problemen som jag verkligen hoppas kommer ordna sig :( Nu kommer våren och nu vill jag vara glad, OK? :D:D:D Har inte tid med att gå runt och oroa mig över saker.

Jaja nu borde jag inte skriva mer. Klockan är mycket och jag har inte gjort nåt vettigt idag. Är man stolt över sig själv? Nej, tyvärr. Negativmänniska, Ja, tyvärr.


Godnatt rumpskatt!

RSS 2.0