systemkamera

Hallå hallå!

Nu sitter jag här, klockan är självklart tjugo i 2 på natten.
Tänkte bara skriva att jag har köpt mig en systemkamera vilken jag testade ikväll lite. (Jag och mamma köpte tillsammans så vi delade på priset hehe :P )
Ska dock läsa igenom hela manualen sen nångång så man lär sig alla funktioner.
Köpte en SONY till slut, pga att försäljaren påstod att SONY är bäst om man nu ska ha en nybörjarkamera.

Jaja vi får hoppas på det bästa och önska mig ett lycka till :)
Nu får jag ta och läsa lite Harry Potter tror jag, för imorgon blir det dags för pluggläsandet igen.


GODNATT rumpspratt





grön på mig
En liten redigerad bild på mig, tagen med systemkameran :)




Och en liten på Dixie tagen med systemkameran, inte redigerad :)

Depp

Hallå!

Jävla deppiga inlägg jag skriver nuförtiden haha, men mitt liv är lite depp just nu faktiskt.
Igår hade jag min första tenta och på kvällen blev det novischfest i Lund. Ja.. det var ju trevligt, men novischfesten
kanske inte riktigt var som jag hade tänkt mig. Mina faddrar var rätt tråkiga, och stack iväg från en hela tiden och sen till slut försvann dom helt och då hade man ingen att vara med mer, så man stannade inte ens till eftersläppet.
Men men.. det kommer väl fler "dra-ut-i-Lund-dagar", vilka förhoppningsvis kommer bli roligare :)
Jag tror också att det spelade lite roll att jag hade sovit 5 timmar den natten och sen suttit och skrivit tenta i 4 timmar, så man kände sig egentligen inte sådär jättetaggad att vara uppe hela natten, och humöret var inte heller på jättetopp från första början heller av nån anledning.

Jo, mitt liv låter rätt tråkigt just nu, och deppigt. Men jag känner faktiskt inte som om att någonting är kul längre. Jag trodde faktiskt att Novischfesten skulle bli skitkul, men det kändes bara som en helt vanlig fest och knappt med nån dans så alla försvann tills senare på kvällen. Jag vill utomlands just nu. Bort från kylan och dra i mig lite värme och seretonin, och hoppas på att jag sedan kommer tycka att nånting kul händer i mitt liv.

Fattar egentligen inte varför, för det händer ju massa saker i mitt liv, och grejer som de flesta tycker är skitkul. Varför kan inte jag också tycka saker är kul då? Jävla depp, negativ människa man kan va då. Är så trött på det! Jag vill att det ska hända nåt snart! Något riktigt kul! Och att jag ska bli positiv och känna att livet är bäst!

Men men.. vi får väl se hur länge till det dröjer :P
Klockan är självklart halv 1 på natten igen, som vanligt när jag skriver i min blogg haha. Undra om det ens finns nåt inlägg som är skrivet på dan.

Jaja, nu ligger André i min säng och kollar på curling. Får väl ta o vara lite social och joina honom :D


Godnatt, läskespratt!

Allt är upp och ner


Hallå!
Jag har egentligen inte så mycket tid att sitta här och skriva i bloggen (måste plugga som bara den), men jag kände bara att jag måste skriva av mig lite.
Allting just nu är bara upp och ner. Jag har inte tid med att allt ska vara upp och ner, jag måste plugga och jag har inte tid att sitta och tänka på alla bekymmer. Men tyvärr så är läget så här nu, och förhoppningsvis löser det sig, på ett eller annat sätt. Jag har inte tiiid till massa bajs. Jag vill bara kunna vara glad och inte behöva tänka på något annat, bara kunna sitta och plugga och få in allt i huvudet utan att en massa andra bilder poppar upp hela tiden.

Men men... alla har väl sånna här perioder i livet. Fast för mig kom det vid sämsta tänkbara tillfälle.





Har förövrigt flyttat till Hanaskog. Känns helt okej ändå, förutom att allt inte ligger 5 min från mig, men man får tacka bussarna och bilarna. (Dock jävligt försenade bussarna och tågen, fyy fan)

Jaja jag har egentligen inte tid att skriva mer nu. Hade behövt skriva en massa skit bara, bara för att tänka på nåt annat och sen bli glad över att läsa igenom sitt inlägg och se att man bara har suttit och skrivit en jävla massa osammanhängande skit haha!

Har upptäckt Owl City. Han är jävligt bra, förutom att alla låtar låter nästan likadant, men dom är jätte sköna ändå, allihop! Lite glad blir man av att lyssna på det, men samtidigt väldigt fundersam och drömmande. Trevligt. Drömma det behöver jag, dagdrömma om fina små ängar med nattfjärilar och rosor.


Min blogg är alltid lika trevlig att läsa, isn't it :)

PUSS!

RSS 2.0