Filmer och fix


Hallå!
Idag har det varit fullt upp med att fixa en massa saker på stan. Det är ju trots allt två personer som fyller 50 denna helgen :) Så imorgon bär det av till Bäckaskogsslott för att fira Gunvis 50års dag, och på lördag blir det lite firande av mammas (som ju egentligen skulle firas i Ungern, men egentligen fyller hon år på lördag). Så där har vi helgen inplanerad + utbildning på söndag, aerobic/step utbildning till gymmet :)

Nåja, köpte två nya skor idag. Lägger kanske upp min outfit från imorgon nån dag, då jag både kommer ha ny klänning och nya skor på mig :) Just nu lyssnar jag på gyllene tider - ljudet av ett annat hjärta, som André och bandet kommer spela imorgon i ett medley. Jag får äran att byta bilder haha :D

Yes, jag tänkte lägga upp filmerna från dansuppvisningen i tisdes nu. Circus och Isaac, men även avslutningsdansen bara för att ni ska kolla in hur kampsportskillarna röjer där längst bak, haha har suttit och skrattat en massa för mig själv här :)

Så enjoy, och trevlig valborg på er allaa! :)

PUSS!




(Madonna-Isaac, tillsammans med kampsportskillarna från Kristianstad,
ringen är inte hel i början för att ena tjejen fick hoppa av i sista
stund pga knäskada)



(Britney Spears-Circus, vi är duktiga ändå med tanke på att vi lärde oss den på bara
någon gångs träning ;)



(Och så avslutningsdansen med kampsportskillarnas härliga dans där bak haha :)

Dansuppvisning och återigen tentaplugg..


Ja då har man haft vårens dansuppvisning :) Mamma filmade båda danserna, så jag lägger upp dom i mån av tid. Kanske även lägger upp någon från äldre dansuppvisnigar. Gick helt ok ändå, känner att Isaac gick bättre än Circus, inte så konstigt med tanke på att man kunde Circus skitdåligt.

Nåja.. har pluggat tenta idag. Tentan är imorgon, känner mig sjuk oförberedd.. men men känner att man kanske bör plugga till omtentan istället :)

Här kommer iaf två bilder från kvällens dansuppvisning, som en liten förhandstitt :) haha.

HAJPAJ



Circus i början


Och här är en bild på nästan alla Circusgirls :)

BUUZZYYY


Ja.. det är just så jag känner mig just nu.. jävligt busy, men ändå tar jag mig tid kl 20 i två på natten att sätta mig ner och skriva något litet här.
Denna veckan är typ.. kaos känner jag. Har tenta på onsdag, men jag kan inget.. sket t.om att dra på sista föreläsningen idag för att jag skulle hinna sitta hemma och plugga (för att jag sen skulle kunna dra och jobba kl 18.45). Imorgon tänkte jag.. då har jag en hel dag att plugga.. men nej, då ska jag till idrottshallen kl 17.00 för att ha dansuppvisning halv 7 och vara hemma efter 8 på kvällen.. hmm ja! Bra dag innan tentan..

Nåja, tentan kommer gå åt helvete.. men SEN, har jag EN dag på mig.. torsdag... att hinna fixa allt jag behöver göra innan helgen, då Gunvis 50års fest är på fredagen (har ännu inte köpt något till henne) OCH min mammas 50års dag på lördagen, har inte heller hunnit fixa nåt! Har tänkt köpa något halsbandssmycke med gravering på.. hm stor risk att dom hinner fixa det under torsdagen. Sen ska jag försöka hitta några snygga skor att ha på mig på fredagen, men det känns omöjligt för på kvällen/eftermiddagen ska vi till bäckaskog för att kolla hur det ser ut där inför fredagen. PAAH!!! Sen får man planera vad man ska göra för mamma tills på lördag, då hela ungern resan sket sig.. lång tid man har på sig att planera det då..


.

Nej herregud.. sen är det en massa annat som händer i veckan och helgen som också måste fixas. Allt känns kaaoozz.. men men deeet ordnar sig, det gör det alltid.. på nåt sätt iaf :P

Så ja.. nu har jag skrivit av mig för kvällen, av allt ångest. Tråkigt inlägg jag vet.. men det är ett sånt nattainlägg där jag bara behövde skriva av mig aaaalllt. Panikunge är vad jag är!


så.. GODNATT!


Bilder och utgång


Hallå!
Känns som det var längesen jag skrev här, men det var det kanske inte...
Jaja, idag har man varit "ledig" (bör egentligen plugga på tentan som jag fortfarande inte har börjat på).
Fick jeansreklamsbilderna till REACT häromdan, så jag lägger upp några av dom tänkte jag :)
Ikväll blir det för övrigt förfest med dansgruppen och sen som det ser ut utgång :D Blir säkerligen en trevlig kvällis!

Nej nu ska jag inte skriva så mycket mer.. Enjoy the pictures.
BY BY BYE






Fotograf: Kimme Persson
Modeller: Jag, Fanny Nylander och Daniel Kristic

Mat och snö


Jävla cp blogg.. jag skrev precis klart mitt inlägg så försvann allt så nu får jag skriva om det. Dock förkortar jag det antagligen. Ja... tänkte först kommentera den cpiga snön som gjorde Hanaskog helt vitt under bara en halvtimme.. man mådde inte bra då alltså. Snö ska inte finnas i mitten av april, för fään!

För övrigt så hade jag och André en lyxmåndag igår. Vi lagade spaghetti bolognese deluxe (jag kallar den det för dess schtekighets skull, med lite andra saker i än bara köttfärs). Till det hade vi parmesan, gurka, fetaost och kronärtskocka OCH som pricken över i:et, som gör oss riktigt schteeek, var att vi drack ett glas champange var till maten, en Måndag... schteeek. :D


(Här är vår värsta gourmémat, enligt oss i alla fall. Ser inte så bra ut
för den är tagen med min dåliga mobilkamera, men det va jättegott :)


Idag blev det dock bara vanlig indisk kyckling med ris, och så gjorde jag lite chokladbollar till dessert :)
Herregud vad vuxen jag låter nu, håller på och bloggar om vad jag lagar om dagarna, jag är för vuxen när jag är hemma själv, mamma och pappa kom hem nu! Måste bli barn igen.. jag lagar mat och städar alldeeeles för mycket :( Hela huset måste dammsugas typ varje dag tack vare två kletiga katter, främst Dixie, som skiter utanför sin låda varje dag utan känd anledning till varför. Hon brukar bajsa i lådan annars, sen ibland blir hon adhd och bajsar utanför och är jätteglad, så ja.. då får man torka upp toalettgolvet också varje dag..

Nåja nu orkar jag inte skriva mer med tanke på att detta är typ andra gången jag skriver samma sak :D
Imorgon är det skola igen, och torsdag också.. och sen är det tenta... helvete...

TJINX PHINX



(En fin bild på mig som avslut på detta blogginlägg. Detta roar jag mig
med under tiden jag väntar på bussen hemma hos André..)





Converse


På tal om converse... så för någon vecka sen skulle jag börja ta fram vårsakerna,
däribland mina converse. Fick typ.. 3 par nya converse av mina föräldrar förra året, vilka jag inte hade använt, två vita (en hög och en låg) och ett par låga röda. Skulle ta fram och ha dom en dag, men nej.. när jag tar på mig dom så är dom FÖR SMÅ!! Fatta vilken panik jag fick där, tre helt nya par converse, inte använt en enda gång, eller jag tror jag använde dom röda en gång, precis när jag fick dom. Sen står man där, utan converse, så fick jag ta på mig mina gamla skruttiga converse (som till min förvåning var bra trots att det är samma storlek som i dom andra, antagligen för att dom var använda).




Nåja, var tvungen att skriva av mig mitt converseproblem. Funderar på att lägga upp conversen här på min blogg (bloppis) och sälja dom till någon som är intresserad.. fast jag ska nog testa dom eeen gång till för att vara helt säker! Hojta gärna till om det är någon som är intresserad redan nu, kommer isf sälja dom vita låga och dom röda låga, har redan sålt dom höga vita. Det är storlek 4 i dom, jag har för övrigt storlek 38 i skor, och storlek 4 brukar fungera för mig i alla fall :)

Hoppas på att snart få bilderna av Kimme också, fotningen som vi gjorde för REACT, såg att Fanny redan har fått dom, så man får hoppas att jag också får dom snart :)

HAJJJ DÅÅ!!








Jag har insett...

JAG har insett... att jag har dansuppvisning dagen innan min tenta.
Jag säger faktiskt bara IG inför denna tentan. Kan verkligen INGET i detta ämnet, har inte läst nånting innan föreläsningarna (vilket jag dock gjorde inför förra, och ändå kändes det skit). Så denna tentan ser inget ljus någonstans. By the way så är dansuppvisningen nästa vecka på tisdag. Fast den kommer bli skämmig, för min del i alla fall, är helt lost i Circus.. men men, kanske kommer gå vägen ändå haha :)

Denna helgen har jag haft ett mindre liv. Har knappt pratat med någon för alla har varit upptagna :) Medan jag själv har vaknat.. ätit frukost.. och gått o lagt mig igen. Jag har varit en deprimerad person i helgen som har legat och sörjt för ungernhelgen.

Får hoppas att mina föräldrar kommer hem på onsdag, som det var bestämt från början, fast man vet aldrig med vulkanen. Orkar inte behöva anpassa mig att sova hos folk osv, för jag vågar inte vara hemma själv :( Tyvärr.. sån är jag, PROBLEMBARN! seriöst.. jag är det...


Nej fy fan nu måste jag verkligen duscha. Jag luktar konstigt.. typ skinka..


BONGPONGLONGTONG



Nice resa!

Nej, inte nice resa, för det blev som sagt inget av det igår.
Fy fan va förbannad jag var hela dagen igår, hade ingen lust alls att sätta mig ner här och skriva.
Men men.. nerverna har lagt sig så jag skriver lite nu :)

Kan berätta varför jag skulle åka, med tanke på att överraskningen skulle ske idag.
Det var så att min mamma fyller 50, och min pappa har ordnat en överraskningsfest åt henne i Ungern (Transylvanien), med alla deras kompisar där borta. Så hade vi bestämt att jag och min bror skulle åka ner dit och vara där på överraskningen åt henne. Men nej, då kom ju vulkanen och allt blev skit.

Planen var den att igår skulle jag åka från Sturup och min bror från Göteborg, så skulle vi träffas på flygplatsen i Budapest. Där hade vi då bokat ett hotell och hade planerat att dra ut och shoppa lite sen äta på resturang på kvällen, då min bror fyllde år igår. Dagen efter skulle vi ta flyget vidare till Transylvanien, och då på kvällen idag överraska henne. MEN istället blev det att vi inte åkte nånstans, min bror fick komma på nån spontan plan på vad han ska göra på sin födelsedag, mamma kommer inte att bli överraskad av oss OCH till råga på allt får vi varken tillbaka pengarna för flyget, dvs. sammanlagt 4 flygresor, och inte heller pengarna till hotellet. Så allting blev jättelyckat.. och just nu sitter jag nånstans mellan Helsingborg och Ängelholm hos Andrés pappa, medan André och hans bror är ute i trädgården och gräver.

Från att ha sett fram emot en resa i flera veckor, till att bli en sån här fail sista dagen mår man ju inte bra av. Så där hemma har man en färdigpackad resväska och allt, vill inte ens packa upp den, är så himla besviken. Men men.. nu vet ni detta. Och förhoppningsvis har inte mamma hunnit gå in för att läsa min blogg bara några timmar innan hennes överraskningsfest kommer hållas (för pappa kommer att hålla den ändå).

The world is going towards 2012.... seriöst haha, börjar bli rädd nu. Händer så mycket skit överallt i världen nu, under bara några månader liksom flera jordbävningar överallt och vulkanutbrott och grejer.

Nåja.. det enda jag har gjort idag är typ att sova.. tänkte läsa Harry Potter men orkar inte riktigt. Är fortfarande på rätt kasst humör, mest när man tänker på att man just nu skulle ha varit i Ungern :(.

Jaja, nu ska jag ta och spela CS på denna datan haha, bara för att ha nåt att fördriva tiden med :)
Kanske kommer nåt inlägg senare igen, bara för att jag inte har något liv just nu :D


CYYYAAA


Otursdag x5

Ja, idag verkar vara min otursdag till tusen.
HUR stora är oddsen att en VULKAN bryter ut på Island? Dagen innan man ska åka någonstans? Någonstans dit det är skit viktigt för mig att åka annars förstörs hela planen som jag skulle göra? Det är sjukt otroligt!
SEN, senare idag, hör fotografen av sig som jag fotade med i tisdags och säger att han data har kraschat och att
det ser ut som att alla bilder är borta från fotosessionen. Ja, där har vi 4 timmars arbete i onödan!
Sicken dag alltså...

Så ja, nu vet man inte hur det blir imorgon. Är packad och klar i alla fall.
Men det verkar vara ungefär 1% chans att det blir något imorgon, och därmed är hela planen förstörd. Man blir SÅ glad! Man är sjukt chockad.. över hur mycket otur man kan ha på en och samma dag haha. Undrar vad det är mer som väntar nu.

Nåja, fick i alla fall bilden av MakeUp Studion precis som jag plåtade för förra veckan.
Helt ok resultat ändå :)




Nej nu är man bara så förbannad att jag inte ens orkar sitta här mer.
Jag som hade sett fram emot detta så mycket! Kommer inte bli ett bajs av det, som det känns nu i alla fall.
Jaja, får återkomma med besked imorgon om vad som händer med mig haha :) Men antagligen kommer jag fortfarande att sitta förbannad här hemma, och då kan jag lika gärna tala om hela planen för den är bara förstörd i sånna fall.

Nu blir det att äta Billys panpizza och bada badkar med André.. lugna nerverna haha :D


PUSS PÅ VULKANER OCH KRASCHADE DATORER.... NOT! Borat...YEZ.. Very nize..


Snart..

Ja, snart snart händer det som jag inte kan berätta om än haha :)
Nu har man äntligen hunnit sätta sig ner efter att ha lagat mat med Andréz.. blev laxpanetter med potatis och sås. Låter mer komplicerat än det var.. för jag gjorde det av frysta laxpanetter haha. Så jag är tyvärr inte så duktig.

Ja, idag var det genrep med dansen.. gick åt helvete, kommer skämmas som fan då jag står längst fram och verkligen inte kan dansen.. missar också träningen på söndag, för det behöver jag verkligen, men men..

Orkar inte riktigt skriva så mycket idag. Har ingen bild att lägga in, eller något annat roligt att kolla på :P
Var ju på plåtningen igår med Mikael, så bilderna kommer väl snart därifrån får man hoppas :) Blir väl att jag lägger upp några av dom. Glömde berätta om min helg innan, men det blev utgång på lördag i alla fall :) Man kom ju in till slut, med lite trix och fix ;) Haha.. och på söndagen satt man ute i solen och fikade och mös, härlig helg var det!

Nej nu ska jag sluta tråka ut er.
Godnatt och puss, godnattpuss, muss..

Det går inte bra nu


Hallå!
Idag skulle det varit jobb igen på Nautilus, men siffrorna börjar gå neråt. Kanske pga vädret?
Träningen blev därmed inställd idag för att det var för få som kom, lite tråkigt :/ Chefen sa iaf att hon inte förstod varför heller, så känns skönt att det inte är mitt fel! Dock har man lite funderingar på hur man ska göra, känns lite jobbigt att ta sin tid att köra till jobbet varje vecka, för att sen kanske behöva köra hem igen direkt för att det var för få som kom.. nåja, man får väl tänka på det.

För övrigt idag vaknade man upp hos André. Körde ner till stan för att där sen träffa Teres. Gick på stan och försökte hitta någon snygg vårklänning, som ändå passar att ha som uppklätt, tänkte mig till Gunvis 50års fest, någon som har någon idé? :) Sen stack vi upp till Teres och körde igenom Lenas dans, Circus, för igår bestämdes det tydligen att vi ska stå längst fram (!!), känns jättebra ju med tanke på att man absolut inte kan dansen. Nåja, får gå som det går :)

Imorgon blir det plåtning i Lund, där Angelica ska vara makeup artisten, kommer bli kul och intressant ;)

Idag blev det lite slappande ute i vårsolen, och jag tog lite bilder på André :) Här kommer dom, enjoy , och därmed säger jag också tack och hej för mig :)



(En bild på André i vårsolen)


(En bild på Dixie i vårsolen)


(André i min peruk och glasögon)


(Roligt hade vi ja :P haha)


(.. och så den sista Jörgen bilden)

:D

Crepes, film och naglar

Ja, igår blev det inget bloggskrivande.
Jag och André bestämde oss för att göra lite crepes med svamp och skinkfyllning, därmed begav vi oss till knislinge för att köpa kantareller. Men nej då, då var coop där stängt. Nej då tänkte vi att vi kan köra till Broby för att se om det är öppet där istället. Så ja, vi körde typ 10 km, för att se att nej det är stängt även i Broby. Ledsna åkte vi tillbaka till Hanaskogkiosken som tur var öppen :) Där köpte vi jordgubbssylt och hyrde slumdog millionare.

Ja, vi gjorde trots allt våra efterlängtade crepes, dock med bacon och lök istället. Dom blev goda :) Sen blev det filmtittande, och kl 01.00 satte jag igång och stekte lite till pannkakor som jag åt med jordgubbssylt :) Haha, nattamatsmänniska jag, ja.



(Crepesen scheteker i ugnen)


(André visar sina fiol-på-rivjärnskills)

Snart blir det väl att bege sig av hem till André, där det blir förfest. Men det blir antagligen ingen utgång för min del, för cp Kristianstads uteställen släpper inte in folk som kommer med ett gäng med 10 pers som är 21, och jag själv är 19 och ett halvt och nej då, jag får tyvärr inte komma in haha. Så jag tror inte ens jag pallar chansa ikväll :) Måste hursom plugga som bara den!

Målade mina naglar lide idag, fick äntligen tid över till det. Blev bara en vanlig fransk manikyr för att André tillåter mig inte mer tid att expremintera lite med att måla roliga saker.


Dagens manikyr och snygging manikyr i somras


Ska ta och experimentera lite till någon dag när tiden tillåter :)
Nu blir det att dra sig!
By the way, slumdog millionare var mycket bra, antar dock att alla har sett den hittils :)


XOXO



Mobil


Som ett till inlägg så tänkte jag ta upp mitt mobilproblem. Köpte den där Sony Ericsson, vet inte vad den heter. Den är vit och glansig och ihopfällbar i alla fall. Den har varit inne på lagning 2 ggr redan, och det är samma jävla fel på den fortfarande! Så NU, eftersom den har lagats så många ggr för samma fel så får jag välja en ny mobil (som kostar lika mkt som den mobilen).






Hitta denna snyggingen på elgiganten, fattar dock inte skillnaden på denna och den silvriga. Den silvriga kostar typ.. 200 kr mer, men det står inte att den skulle ha några fel funktioner än den svarta? Någon som förstår varför den kostar mer då?

Nej jag får se vilken jag väljer.. eller om man kanske ska invänta någon nykomling? (Skriv om ni har något förslag på en guddie snygging mobil, dock ej touch! Klarar inte av det.)
Äh jag bryr mig inte så mycket egentigen, bara batteriet håller och att telefonen inte stänger av sig själv hela tiden (!!).

Nu vill jag ha något sött, så GE MIG! :D


GGOODDNNAATT!


ÅNGEST!


Ah vad jag är trött på att alltid få ångest! Blir stressad och får ångest för ingenting, inte konstigt att jag har magkatarr. Har ångest över att jag inte vet hur jag ska göra i sommar. Jobba HELA sommaren, eller söka nåt annat jobb och istället försöka att bara jobba en månad. Annars kommer jag inte kunna åka till ungern eller något :( Jag vill få jobb till hösten istället! Hela hösten, hela tiden.. men inte sommaren :( Ah Sverige har knappt nån värme, och under den tiden ska man sitta inomhus och ruttna, men SEN till hösten, ja då kan man gå ut.. för då är det ju så varmt och finns så mycket att göra. Åh jag har sån ångest :(

Jaja, idag blev det stan igen. Efter att man vaknat kl 1 igen, inte bra att ha lediga dagar.
Känner mig sjukt onyttig också, har inte pluggat något inom denna kursen, känns inte riktigt bra inför tentan.
Fick by the way G på förra tentan, mm 1 poäng ifrån VG då mår man ju bra. Men man får se om man inte kan skrapa ihop en poäng till under tentagenomgången, nåt som hon missat ;)

Mina blogginlägg är riktigt tråkiga, lägger aldrig upp bilder eller nåt. Men jag vet aldrig vad jag ska lägga upp för bilder! Nej nu slutar jag skriva igen..


HAJ DÅÅ

Titta

Ja, nu är jag här igen :)
Jag och mitt duktiga älsk lagade mat, blev korv stroganoff med ris, för att vi är så duktiga :) haha

Just nu sitter vi och försöker hitta nån snygg skinnjacka till André, någon som har tips på någon snygg skinnjacka för killar? :D

Jaja, nu blir det nog lite bad och mys kanske, och lite tv-tittande. Kollade på efterlyst innan om fallet med Emma, usch det är så hemskt och sjukt! Att det ska hända sånt här.. nej man mår dåligt över det.

Nej nu ska jag nog inte skriva mer. Tänkte bifoga någon trevlig bild  som fyller ut mitt inlägg med även något roligt, men jag kom inte på vad jag skulle ta. Så det får vara ett textinlägg igen.

Förhoppningsvis kommer jag snart ha tid att rensa min garderob och så, och kunna få upp något även under Bloppis kategorin :)


PUPP LUPP SUPP MUPP


In to the light


Rubriken vet jag inte vart den kom ifrån..
Kom hem nyss från Lund, från Dicks kända skådespelarkurser haha, känns seriöst som att sitta och kolla på teater. Trevligt. Nästa vecka bär det av, kan dock inte säga för mycket då allt är topsecret, så att inte nån person som inte får se får se det :) Berättar mer om det när jag kommit hem antar jag.
Därmed kommer jag få dubbelt så mycket att göra i skolan, men men det är det värt :)

Nu sitter jag och andrez hemma hos mig, kom som sagt hem från Lund för inte så längesen. Så tråkigt att man missar dessa fina dagar med sånt här fint väder, för att istället sitta på ett tåg eller inne i en föreläsningssal :/
Men men, det kommer väl fler dagar. Imorgon är man ledig så det hade ju varit perfect.. fast vädret vill aldrig som jag vill, kolla bara på hela min studentvecka. Yes bästa vädret ever haha :) Men som tur är var inte humöret som vädret då.

Borde läsa en massa kurslitteratur just nu egentligen, men istället läser jag Harry Potter, man kan inte släppa dom. Tråkigt dock att 7ans film tydligen ska vara uppdelad i två filmer, där den ena kommer ut i oktober och den andra typ oktober fast nästa år :S Känns ju bra liksom.. hinner ju glömma allt tills nästa film.

Men men, nu ska jag inte tjabba mer i mina aslånga inlägg. Får komma på nåt o laga ikväll istället, nu när man är hemma själv så måste man :( Haha nej då det är inte tråkigt, bara det att det tar tid och med tanke på att man är hemma vid 18.00, så vill man helst ha maten direkt :)


TJING!

Make up


Ja, idag åkte mina föräldrar till Ungern och jag stack till Malmö efter skolan för att vara Makeupmodell för Make up studion. Det gick bra bra :) Lägger upp bilden sen när jag fått den.
Var dock hemma endast vid 22.00, och hela min dag idag har varit jävligt stressig tack vare de jävla försenade bussarna hela tiden.

Orkar inte skriva så mycket mer i bloggen idag :)
På torsdag är man ledig, så imorgon bär det väl av till mig efter skolan tillsammans med andrez. Kommer väl förhoppningsvis att få ner något mer och roligare i bloggen då, som jag inte hann med idag.


Så nu blire väl godnatt med fnatthatt


Påska och mata sig


Blev lite sent bloggande idag, har varit sjukt seg idag, kan bero på att jag sovit i 12 timmar haha.
Igår blev det till slut Evan den allsmäktige och idag på eftermiddan kollade jag och älsk på Pearl Harbour,
den filmen bör inte kollas på tv med reklamavbrott varje halvtimme, den blir LÅNG!

Sen stack älsket hem och jag fick för mig att laga mat åt mamma och pappa :)
Så det blev indisk kyckling med ris och til förrätt blev det avokado med kesofyllning, känner mig så kreativ! För en gångs skull får man tid över till det också. Nej, från och med imorgon kommer jag att vara hemma själv i typ 2 veckor, me don't like :( Då kommer man få laga mat själv oftare, jobbigt när man kommer hem kl 6 varje dag.

Men men, imorgon blir det att sova hos André. Ska till Make up studion i Malmö efter skolan imorgon, ska sitta modell för dom där. Så man är väl inte i Kristianstad förrän 22.00 imorgon, lite segt.

Huur som helst, så lägger jag upp lite bilder från påskledigheten. Eller rättare sagt blir det typ mest från påskmiddagen :) Min bror hade kul med att pröva på min systemkamera haha.

Det var allt för detta inlägget.
HAJ HAJ DÅ

(Lite blandade bilder på påskbordet med ungersk påskmat, mammas gottebröd, och lite miniatyrer på
fredagens middag, påskegobild och en påskbild på huset för er som inte har sett det.)

















Trött


Ah vad trött jag har varit hela helgen! Detta festandet med att lägga sig halv 6 två dar i rad och att gå upp kl halv 11 har nog tagit kål på mig. Jag behöver mycket mer sömn! :)



(Dixie är sexig)

Nu är Andrépojken här och min bror och Joseph har dratt iväg för att spela poker. Ikväll blir det antagligen filmtittande, vilken vet vi inte än. Funderar på Evan den allsmäktige, har dock sett den tre gånger redan, men André har inte sett den. Men det gör inget, bra att se nån film som man inte behöver anstränga sig att kolla på för att hänga med i, när man är trött.

Mitt rum skulle behövt stormega städas. Har inte ens packat upp min resväska med en massa kläder i på 2 veckor, så den bara ligger här med en masa uthängandekläder ur. (Den ligger här sen förra plåtningen by the way, har inte varit och rest.. tyvärr).

Jaja, ska försöka kanske att städa mitt rum lite, vilket låter ytterst otrovärdigt med tanke på hur trött jag känner mig.
Kanske skriver något mer lull inlägg senare ikväll. Jättetrevlig läsning för er allihop va haha.


TRÖTT STRÖTT MÖRT


Morning morning


Hallå!
Vaknade för inte så jättelängesen, hade antagligen vaknat senare om inte morgonpigga Kinga hade varit upp sen kl 11, om inte tidigare. Ja, det blev till slut utgång även igår till tbaren, härlig kväll :)

Idag hade jag egentligen träning kl 11.30, men jag kände bara att jag inte orkar ta mig dit.
Får hoppas att jag kan lära mig dansen i efterhand, annars får jag helt enkelt skita i att vara med på den på våruppvisningen. Kände att jag behövde nån dag på lovet där jag sover ut :)

Igår var världens härligaste och varmaste dag på länge asså, dock även den mest proppfullaste på länge. Man fick ju inte plats att äta nååånstans! Men men det var en fin dag, och vi var inne på mammas utställning lite till, med tanke på att hon också hade den inne på grand.

Hittade en fin lapp som någon annan konstnär hade vid sina tavlor.Gillar när folk är tydliga :)




Fanns även en annan där det stod "TIPS! Gå bort present".. hmm man tänker liksom, hon har tagit sig tid att plasta in lapparna och allt det där, sjukt då att hon inte har märkt sånna här fel, eller så kanske hon tror att det ska vara så? haha ingen aning, men fint var det i alla fall :)

Senare idag bär det nog av till Ängelholm med André till hans pappa. Känner mig dock riktigt seg idag, men det ska bli riktigt skönt att bara få ta det lugnt idag, och så får man hoppas att segheten lägger sig lite senare.
Nästa helg känner jag att jag bara ska ta det lugnt hela helgen, haha blev lite för mycket nu :) Och så kommer plugget igång igen, mööh, så det får man antagligen sitta med kommande helger, tyvärr.

(Jag tänkte skriva nåt här men kom på att jag nog skiter i det)


BY BY , E , E!

Dansuppvisningen

Ja då kommer filmen från minidansuppvisningen inne på grand idag (3/4-10)
Kan dock ses mer som en träning :)
Dansen är koreograferad av mig (dock absolut ingen avancerad koreografi)
och tjejerna fick typ en halvtimme på sig att lära sig den, så bra gjort! :)

Så får ni titta och var glada :) Kanske lägger upp några filmer från andra dansuppvisningar ifrån idrottshallen,
när jag får tid till det.
Sålänge får ni kolla på denna ;)

BURR BURR



Hemvägen


Hej hej hej hej!
Nu ska jag lägga upp filmen från gårdagens hemväg med en härlig gubbe.
Han körde svarttaxi och kunde ingen svenska och hade världens varmaste bil med megahög arabiamusik.
Haha men vi gillade det i alla fall. Det var en upplevelserik resa hem :)

Lägger upp videon från dansuppvisningen i nästa inlägg.

Titta och var glada :)

PUSS



Påskafton


Hallå!
Blev inga fler inlägg igår, det bestämdes kl 22.00 att vi ska dra ut haha :)
Härlig förfest med min bror, Joseph och André till ungerska musikkanaler.
Sen blev det utgång till class, och jag introducerade även hässle till Elöd och Joseph, dom tyckte det kändes som en vikingabar haha true story :)

Härlig kväll blev det i alla fall, med en trevlig rundtur hem.
Och i morse blev det dansuppvisning på grand vid 12 :) Lite seg var man.

Men men lägger upp klippet från den härliga hemresan hem igårkväll och även ett klipp från
dansuppvisningen senare :)

Utgång ikväll? Kanske, kanske inte :) vi får se!


HAJ BAJ TRAJ MAJ

Tiesto


sådär ja, nu har jag ätit. haha känns som att jag sitter och chattar eller nåt.
men nej, jag gillar att skriva av mig, som sagt.
utgång? kanske, kanske inte :) vi får se. imorgon? kanske, kanske inte.

imorgon kl 12 och 14 blir det i alla fall dansuppvisning på grand (med bl a min koreograferade dans ;) )
så jag bör helst inte vara så bakis, blir nog bara softfestande OM det ens blir något idag.

nåja, här kommer klippet från felsziget fesztivalen från sommaren 2009.
dj tiesto. förstår inte mig själv, att jag stack hem precis veckan innan festivalen, och sket i tiesto och prodigy.
jag är stööööörd i huvvet! jaja.. kolla och enjoy. enjoy.. säger det till allt. ja, enjoy. och jag skulle egentligen ha varit där, helvete asså...

PUSS :)



Hemma

Sådär, nu var jag hemma.
Min broder med sin göteborgarkompis Josef har anlänt till oss också, och det funderas på att dras ut ikväll.
Av nån anledning har jag börjat få ont i magen, antagligen p ga min stress och irritation som har varit idag, min mage är lite känslig och fylls lätt med för mycket syra som börjar fräta på insidan av min magsäck när jag vill stressad. Hatar det, spyr alltid innan tentor t ex haha, trevligt det där! Nu vet ni mitt magproblem också, om ni nångång har undrat varför jag ofta mår illa. Magkatarr (dyspepsi) enligt läkaren.

Nåja, jag har lyssnat på Tiesto typ hela dan, som har lugnat min nerver lite :)
Infogar ett klipp på hans konsert från Felsziget Festivalen från sommaren 2009 (den festivalen som jag så innerligt hoppas på kommer hållas även i år). Var där 2007, riktigt riktigt kuuul var det! :D Hålls by the way i Transylvanien, typ en timme därifrån jag bor när jag är där (dvs hos mina släktingar). Så det är rätt gött.. men men får fortsätta hoppas.

Idag har jag tagit lite bilder med min systemkamera när jag kom hem, mest på dixie och huset. MÅSTE läsa igenom användarhandboken noga nångång så jag lär mig alla sjuka funktioner så jag kan ta massa snygga bilder i sommar.

Nej nu ska vi äta.. lägger upp klippet i nästa inlägg :D

God morgon...


säger jag som vaknat för inte så längesen. Härligt med att kunna sova ut :)
För övrigt ville jag bara påpeka att jag lovade mig själv att aldrig lägga upp en bild på mig i "mina nya kläder", vilket jag ju gjorde igår haha :) Var inte så farligt va? Så det kanske kommer fler haha :D

Ja.. orkar inte skriva så mycket just nu för jag är så jävla förbannad för diverse saker,
återkommer om jag är på bättre humör :D


BYE PIE LIE

.. ett sista

Ja, jag glömde ju påpeka att det är första april idag och det är typ första gången jag inte drar ett aprilskämt.
Orkade inte komma på något bra, och folk är ändå vana med att jag alltid kommer med mina dåliga skämt så jag sket i det haha.
Nu tänkte jag lägga upp några mobilbilder som togs ikväll hemma hos Ivarsson-familjen.

OCH nu säger jag godnatt på riktigt! Blir nog inte mer bajsskrivande ikväll haha.
Enjoy the bilder :)


(Orkar inte heller komma på mina fina rim i slutet så det blir bara)
HAJ DÅ!


(Marcus när han ska tvätta av deras träningsmatta, riktigt fräscht!
Och det ligger man på och tränar varje dag.. mums, gammalt intorkat
svett!)



(Han var inte glad över det han såg...)



(Jag i mitt nyinköpta linne från H&M idag, billigt billigt! :)
+ mitt nyfärgade hår + en André som smyger sig fram :D )

22:22


Lyckas alltid kolla på klockan när den är 22:22, och så måste man önska sig nåt och så vet man aldrig vad man ska önska sig, haha jävla vidskepliga barn jag är.
Ja, nu är André nere och pumpar upp sina muskler lite granna, och här sitter jag, lyssnar på Dj Tiesto och går ut och in från Felsziget Festivalens hemsida och innerligt hoppas på att den kommer hållas även i år.
Jag som förberett mig så mycket inför det, fastän jag inte ens vet vilka djs eller band som kommer att spela haha, men det spelar ingen roll, brukar oftast ändå vara sjukt härligt! Kinga, det enda vi kan göra är att sukta och hoppas...

Nåja, på tal om min nya föreläsare, Dick Harrison (pluggar förresten historia i Lund för er som icke visste) så är han sjuuuk! haha. Första lektionen började jag skratta så mycket så jag grät, har nog aldrig hänt på en lektion förut, inte så mycket. Han är så jävla entusiastisk och engagerad i det han gör att han liksom skriker ut nästan varje ord när han kommer i för mycket extas och fördömmer folk hit och dit. Somna kan man inte på hans lektioner, för när han till slut börjar prata i normal samtalston (där man möjligtvis kan somna om man vill) så kommer han med ett högt "MEN!!"... och hela klassen är vaken igen. Bra metod Dick, bra :)
Nej, lite rädd är man för honom på samma gång. Jag kanske skrattar av rädsla? Vem vet? :S

För övrigt är jag så sjukt festsugen nu till helgen.. men alla är tråkiga och ska sitta hemma och fira påsk med familjen. Så det blir antagligen ingen utgång i helgen, om inte jag och kingis får för oss att dra ut för oss själva på lördag ;) haha.

 

                                                (Bild på mig och André från Tunisien i somras
                                                    inne på den najsiga utomhusnattklubben
                                                                       "Bora Bora")


Nej nu har jag skrivit så jävla mycket
igen.
Borde börja skriva noveller om mina vardagar, dock bör inte novellerna säljas eller läsas av någon.. bara jag får skriva av mig, annars tjatar jag ut Andrés huvud på alla mina tankar. Och nu har jag tjatat ut även er.
MEN!! .. nu ska jag sluta skriva.
Kanske kommer ännu ett nattainlägg som jag är proffs på att skriva :)


KÖRSBÄRSFILÉ MED LINGONPATÉ PÅ DITT MELLANGREVÉ


Härlig dag!


Tjinx.
Det sjuka är att jag tycker att denna dagen är härlig, trots att jag varit upp sen 05.30 imorse, brukar oftast vara gnällig dom dagarna. Älskar dagen, vårkänslan och att man får en extra lång helg inkluderat med påsk :) Very nice! Riktigt härligt att man redan var hemma från skolan vid 12.00 idag, istället för 18.00 som är annars, man känner verkligen att man kan göra något med dagen.

Var på stan lite innan idag med André, köpte lite kläder för oss båda, och André köpte mig en kebabtallrik och en munk. Han är så romantisk! ;) Så gick vi och kollade in vernisagen på mammas utställning på grand hotell, härligt härligt. Sånna här konstrundor gör att man verkligen börjar förstå att nu är det påsk :)

För övrigt har jag lagt till en till bild i mappen modellbilder, under natural jeans. Det var den sista bilden som Mattias redigerade innan bilderna las upp på hemsidan :) Lyckade bilder tycker jag, med en jätteduktig fotograf och en jätteduktig makeup artist :) Blir flera sessioner med både Mattias (kommande blir nog fantasy) och säkerligen även med Linda. Sen har jag lite andra sessioner lite halvinbokade här och var, får vi se vad det blir av dom :) Håller er uppdaterade med bilder så fort jag får de redigerade.

Idag kom REACT tidningen, april upplagan. Woho! Finns en bild där mina, Fannys och Daniels fötter syns haha. Bättre än inget, right? ;) Förhoppningsvis kommer jag få även några av de andra bilderna redigerade, så man kan använda dem till nånting. Sen kommer väl de redigerade bilderna med Kimme (samma fotograf som till REACT) som vi tog i förra veckan. Riktigt fräcka, konstnärliga bilder blev det, fast som vanligt så får man tyvärr inte lägga upp oredigerade bilder :( Så det får jag vänta med ett tag antar jag.



(Bara för att ha nåt att fylla ut denna oändliga text med och
eftersom jag är hos André finns det inte så mycket mer att
välja bland än bilder från då jag va 17)


Men men nu är det vår, och det finns så mycket man kan göra när det blir lite varmare!
Ska ta och lära mig min systemkamera lite bättre också och även jag leka lite fotograf :) Wie..
Om bara skolan inte hade tatt upp sån jädrans tid, men men, får väl lite tid över. DOCK så prioriteras Harry Potter före allt annat just nu, är oerhört besatt.

Hårfärgningen gick bra igår. Kanske får ta mig och ta en bild på det och lägga upp. Dock inte idag för idag är jag hos min söta, gulliga, älskling, kebab och munk köpande André, där jag ska äta matrester ;) haha

Nej herregud vilka långa inlägg jag skriver alltid.
Sjukt om ni har orkat läsa tills nu :) Men nu slutar jag skriva, promise.
Lägger kanske upp ett inlägg till senare om jag måste skriva av mig lite av mitt jättehändelserika liv.. ska nog skriva lite om vår nya föreläsare, Dick Harrison, haha herregud vilken kille!

Japp nu låter jag er va!

PUSS PÅ SKINKA

RSS 2.0